PDA

View Full Version : Sub Password



HPRailgun
04-02-2010, 11:22 AM
Hmm, I quit cabal(OGPlanet) long time ago cuz win7 wasn't compatible with the client. Now I transferred my account over and it works. But I think someone hacked my account and put a sub password on all my chars. When I quit, the sub password system wasn't even implemented!

Sent a ticket to help desk...any other solutions available?

ZetsubouSensei
04-02-2010, 11:29 AM
Sit and wait forawhile cause EST is hella busy with things so they'll get to your subpass issue eventually.

SkyAlpha
04-04-2010, 10:56 AM
they still have alot to do