PDA

View Full Version : Ilusion Castle Underworld pro question 2-4-2-3-2-5-1 part



ModeloGeckos Argentina
08-10-2011, 10:59 AM
hi there guys, allways run this dg like 1 or 2 times day by day

but the

Sequence = 2(bottom) 4(top) 2(bottom) 3(top) 2(bottom) 5(bottom) 1(top)

its kinda boring, hate that part i remeber there is a WAY to make the boss come faster

like touching the 1 altar and then 3 and ready... but i dont remember exacty how do it

anyone can help me ?

i apreciate your help

titans05
08-10-2011, 11:02 AM
http://forum.cabal.com/showthread.php?1234-Walkthrough-Illusion-Castle&p=249040#post249040

there you go bic boi!!!

ModeloGeckos Argentina
08-10-2011, 11:15 AM
ol thats one of the dif ways for orc quest the simpelest and shorts is click 1st alter 1st option 1 st altar 2nd option 3rd altar no option then 1st altar 2nd option 1st altaer 1st option simplest lol


mmmm there so many steps too... my friend touch only 2 things i think.. well ty TITAN i will try when the server is on again TY ! and cheers

SirDelux
08-10-2011, 11:20 AM
2nd altar 2nd option 4th altar 1st option 1st altar 1st option

Snakeyes
08-10-2011, 11:23 AM
y the hell will u do all that steps its a waste of time.. btw if u didnt know how to do it the real easy way, here it is
all u have to click r the the little stones.
clik on the 3rd one (no quest will pop up)
now go to the very first stone and clik it (clik top option)
the bosses spawns

2 cliks and bosses spawns

titans05
08-10-2011, 11:25 AM
ol thats one of the dif ways for orc quest the simpelest and shorts is click 1st alter 1st option 1 st altar 2nd option 3rd altar no option then 1st altar 2nd option 1st altaer 1st option simplest lol


mmmm there so many steps too... my friend touch only 2 things i think.. well ty TITAN i will try when the server is on again TY ! and cheers

yea thats what the guy said you touch 2 altars...the 1st and 3rd...but you will click diff options..^_^

titans05
08-10-2011, 11:26 AM
y the hell will u do all that steps its a waste of time.. btw if u didnt know how to do it the real easy way, here it is
all u have to click r the the little stones.
clik on the 3rd one (no quest will pop up)
now go to the very first stone and clik it (clik top option)
the bosses spawns

2 cliks and bosses spawns

well it might be true until some1 test it...ill try it later tooo..@_@

Snakeyes
08-10-2011, 11:30 AM
it works ... whoever told u it doesnt work r morons, or just feels like wasting another 10mins to do it the long way.. but w/e

MasterRoshi69
08-10-2011, 11:32 AM
And here I thought I was the only one that knew that. Everyone I know does first stone, top option, 3rd stone, then back the first stone top option

CRHinds
08-23-2011, 12:50 PM
1 3 1 period end.

Arrai
08-04-2014, 11:34 AM
Ic bug or 1 3 1 sequence doesn't work ?

blackpig1412
08-04-2014, 12:55 PM
Ic bug or 1 3 1 sequence doesn't work ?

actually "1 3 1 sequence" was a bug and they fixed it since Gladiator update I think. You have to do the long sequence.