PDA

View Full Version : Failed to Connect to server?



daveymulik
12-06-2011, 05:41 PM
Hey there i live in Newzealand and just downloaded global Cabal Na and i keep getting the message failed to connect to server. Is this because im in newzealand? if so is there any other server i can play from newzealand?
Thanks in advance:)

tzutzu139
12-28-2011, 02:13 AM
Yeah me too i have this problem . I live in Romania and always i getting message failed to connect to server what's the problem ... i reinstalled the game and nothing good what i need to do ?

Redman524
01-16-2012, 12:47 PM
ya im from the US and i cant connect either...

i dont get it because i have had an account and played on this server before with no problems..:(

[GM] Kato
01-16-2012, 12:54 PM
Hello,

Please refer to the following thread if you continue to experience this issue:

http://forum.cabal.com/showthread.php?23738-Failed-To-Connect-Issue.

We have steps that'll help you connect to our game :)

Good luck!

Regards,
[GM] Kato