PDA

View Full Version : what if i have a mac?



cloud0
04-22-2012, 03:03 PM
is cabal compatible with mac? if it isn't; is there any way i could get it to be compatible?

please no trolling...

Cathy
04-22-2012, 06:01 PM
Installing a windows operating system works

http://store.apple.com/us/browse/guide/windows

LILCHAOLAO
04-23-2012, 07:56 AM
*Trolls*