Facebook Twitter Youtube Twitch
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Update Launcher fail

  1. #1
    Titanium
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    relocated to Midwest
    Posts
    102

    Update Launcher fail

    Hello,

    My launcher seems to not be updating correctly. I've checked my connection, reinstalling and checking my firewall for setting changes that may have caused a block but nothing seems to be working.

  2. #2
    Same issue with me, anybody knows how to fix ???

  3. #3

    Same

    Quote Originally Posted by v1mp View Post
    Hello,

    My launcher seems to not be updating correctly. I've checked my connection, reinstalling and checking my firewall for setting changes that may have caused a block but nothing seems to be working.

    My exact problem.. been stressing for 24 hours. Reinstalled 4 times, re-downloaded 3 times, tried 2 internet connections plus a VPN. After seeing this post i guess it's cabal's issue not mine. NEED FIX ASAP.

  4. #4
    This happens after microsoft update yesterday. I dont want to reformat pc again. Anybody that can help would be appreciated. Thanks.

  5. #5
    Osmium Lord Kronius's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tierra Gloriosa
    Posts
    878
    it says something like "update failed" when you bring up the launcher correct?
    If so, i was having the same issue for a little while the other day.
    How i fixed it was, i tried it about 5 times and it worked =]
    I think the server is some how having trouble with connections.
    Try it like 7 or 8 times see if it finally connects =] that's what worked for me
    If you notice, Xign says it connected right? like it says update complete in the little box that pops up before the launcher right?
    Last edited by Lord Kronius; 06-13-2015 at 10:37 AM. Reason: Xign

  6. #6
    SIGMetal Enso's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Washington
    Posts
    1,776
    I fixed it by changing DNS providers.

  7. #7
    Shadow Titanium
    Join Date
    May 2015
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by Lord Kronius View Post
    it says something like "update failed" when you bring up the launcher correct?
    If so, i was having the same issue for a little while the other day.
    How i fixed it was, i tried it about 5 times and it worked =]
    I think the server is some how having trouble with connections.
    Try it like 7 or 8 times see if it finally connects =] that's what worked for me
    If you notice, Xign says it connected right? like it says update complete in the little box that pops up before the launcher right?
    This is what i did too and it eventually worked.

  8. #8
    Having the same problem. Using vpn or changing dns works for me

  9. #9
    blame Comcast yo
    RIP El Shaddoll Construct =(

  10. #10
    Had same problem.
    Uninstalled and reinstalled again. Allowed it on the firewall thing on windows and it worked. Give it a try.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •